Politika

Kövér: A klímaváltozás hisztit csak Soros találta ki

hirzona24.com

Az Országgyűlés elnöke pénteken Drezdában, Szászország tartományi parlamentjének Merre tartasz Közép-Európa? című konferenciáján is beszélt. Homofób kijelentések ezúttal nem hagyták el a száját, de a fideszesek és elvtársaik unos-untalan ismételt tételeit mondta fel, a tőle megszokott szónoki fordulatokkal.  A küzdelemről beszélt, amely nem újkeletű, de új benne „az Európa keresztény és nemzeti korszakán túllépni akarók által kifejtett ideológiai agresszió hevessége” és a korábban nem használt „meghökkentő fegyverek, mint például az Európára irányított tömeges illegális migráció bevetése”.




Aztán tovább sulykolta – saját értelmezésében -, miféle szörnyűségek várnak ránk, ha ők nem állítják meg ellenfeleiket, akik „ideológiai szőnyegbombázással tennék tönkre a kontinenst… az értéksemlegesség jegyében keresztényellenességet, a multikulturalizmus nevében nemzetellenességet, a globalizmusra hivatkozva pedig államellenességet gerjesztenek és hirdetnek, akik saját uralmi céljaik érdekében véget akarnak vetni a kereszténység, a nemzetek és a szuverén nemzeti államok korszakának Európában”.

Természetesen most is tolt egy kis összeesküvés-elméletet, ahogy lassan már megszokhatjuk. Most éppen Sorost látta a “globális felmelegedés mögötti hiszti” felbujtójának.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top