Politika

Kövér: “Egész Európa a Magyar jogállamiságot tekinti példának, itt elképzelhetetlen a korrupció”

hirzona24.com

A Házelnök korábban épp arról beszélt, a bírói függetlenség nem abszolút, és a bírók nem lehetnek függetlenek az államtól.




A Házelnök Pér-Mindszentpusztán a reformkori Kálóczy Lajos tiszteletére rendezett ünnepségen tartott beszédet, és kijelentette, “napjainkban azért kell küzdenünk, hogy megőrizzük Európában a jogállamiságot, az európai nemzetek szuverenitását, hogy megőrizhessük gyökereinket és közösségeinket, hitünket és életmódunkat. Csak így őrizhetjük meg Európát, és így őrizhetjük meg önmagunkat”, idézi az MTI. Arról is beszélt, hogy “mindannak, amit családunkért és otthonunkért, a körülöttünk élőkért és a településünkért teszünk, országos jelentőségük van, hiszen a haza és a nemzet ezekből a közösségekből áll össze”.

A jogállamot védő Kövér László korábban a parlamentben arról beszélt bíráknak, a bírói függetlenség nem abszolút és öncélú, valamint a bíró nem lehet független az államtól, annak “nem külső tartozéka”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top