Belföld

Összefogott az egész falu: a négyéves Flórát 12 millió forint választja el a gyógyulástól – legalább egy megosztással segítsen ön is

hirzona24.com

A négyéves bucsai kislány ismeretlen epilepsziás rohamokban szenved, kezeléséhez 12 millió forintra van szüksége a családnak.




Itthon már nem tudják meggyógyítani a beteg kislányt, viszont Németországban van olyan kezelés, ami segíthetne Flórának. Az egyetlen akadály a pénz, ugyanis a kezelés 12 millió forintba kerül, de a család ezt az összeget nem tudja kifizetni.

 

A Tények megszólaltatta Flóra édesanyját, aki felvázolta lánya szomorú helyzetét:

 

A kislány egyébként egészségesen született, viszont hat hónapos korában nem indultak be a nagymozgásai, később pedig rosszul lett és az intenzív osztályra került.

 

 

„Szemfixálással járt nála, a nyelvét kattogtatta, és láttuk, hogy a szája elkezd szürkülni. Ezek a tünetek erősödtek fel nála, és amikor kezelés alá vették, egyre szaporodtak ezek a tünetek” – mesélte az édesanyja.

 

 

Flórával ezek után kórházról kórházra jártak, de Magyarországon már nem tudnak a kislányon segíteni, viszont egy speciális kezeléssel Németországban sikerrel járhatnának. Azonban a 12 milliós kezelésre nincs pénze a családnak, viszont a helyiek összefogtak Flóra érdekében.

 

 

A pénzt karácsonyig, december 25-ig kell összegyűjtenie a családnak. Ha Ön is szeretne segíteni a családnak, akkor a következő bankszámlaszámon megteheti: 1040 4522 – 7756 5257 – 4948 1022.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top