Politika

Rogánék válnak – Mi lesz most a luxusvillákkal?

hirzona24.com

A helikopterfüggő Rogán Antal és az állami százmilliókon megszépült Rogán Cecilía elválnak. Ez azt jelenti, kezdődhet Az ingatlanháború című szappanopera. 




A Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóközleményben jelentette be: Rogán Antal és Rogán Cecília elválnak. Ez a celebhír már csak azért is érdekes, mert a házaspár alig pár hónapja költözött a Pasa Parki 250 négyzetméteres villalakásból egy hatalmas palotába.

 

Lakásmutyik tömege köthető Rogánék nevéhez.

Ahogy azt korábban megírtuk, ezt a palotát Rogán nem tünteti fel adóbevallásában, ugyanis az strómanja, a Valton Securityben tulajdonos Bessenyei nevén van, hivatalosan pedig Cecília asszonyság bérli azt barátnője, Sarka Kata férjétől, akivel együtt szipolyozzák az adófizetők pénzét.

 

Popcornt elő, kezdődjék a szappanopera!

Most, hogy az Fidesz celebházaspárja  elválik, felmerül a kérdés: ki lakhat majd a palotában? Mérhetetlen korruptságuk nem segít Rogánék helyzetén. Az ugyanis tény, hogy hivatalosan Cilike bérli a villát, viszont erős ütőkártya Tóni kezében, hogy az ő strómanja a tulajdonos.

 




 

Ha az ingatlanháborúban még a Bessenyei – Sarka házaspár is összeveszik (hiszen az egyik Tóni strómanja, a másik Cecília barátnője), akkor filmbe illő ármánykodások fogják tarkítani ezt a válást.

 

Ha netalántán Cilinek kéne elköltöznie a palotából, ne szomorkodjon nagyon! Remélhetőleg Rogán Antal nem fog túl sokáig ott lakni, hiszen várja őt a jól megérdemelt börtöncellája.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top