Politika

Semjén: ” Ne vicceljünk már! Miért kellene nekünk az uniós minimálbér, amikor a magyarok bőven meg tudnak élni abból is amit most keresnek, hiszen… “

hirzona24.com

Semjén: ” Ne vicceljünk már! Miért kellene nekünk az uniós minimálbér, amikor a magyarok bőven meg tudnak élni abból is amit most keresnek, hiszen… ”
Orbán Viktor arról beszélt a minap, hogy nem tervezi bevezetni az egységes európai uniós minimálbért. Sőt egyenesen elutasítja ezt.

Semjén Zsolt erre a kijelentésre így reagált:

” Miért kellene nekünk az uniós minimálbér, amikor a magyarok bőven meg tudnak élni abból is amit most keresnek, hiszen több milliós megtakarítást halmoztak fel elmúlt esztendőkben. Azok a számok, amiket fel tudunk mutatni bármelyik EU-s országban megállnák a helyüket. Semmi szükségünk az egységes európai uniós minimálbérre. A magyar emberek így is boldogak, hiszen több száz ezer forintot vihetnek haza havonta, amiből még félre is tudnak tenni. ”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top