Politika

Kedves mindenki! Eddig a négy fal között fuldokoltam a dühtől, az elégedetlenségtől, de úgy gondolom

hirzona24.com

Nyomj egy megosztást, ha szerinted is felháborító.

Jelezd egy megosztással ha te is felháborítónak tartod!




Botrányos a kormány döntése!
Ez már az elképzelhetetlent is felülmúlja.
75 éves kortól megszűnik az egészségügyi ellátás.  

Kedves mindenki! Eddig a négy fal között fuldokoltam a dühtől, az elégedetlenségtől, de úgy gondolom: nemcsak én gondolkozom úgy, ahogy leírom, megosztom Veletek gondolataimat:
Kinyitom a laptopomat – szundítottam egy keveset az ebédke után, hát majdnem orvosi ügyelet lett a dologból – egyrészt szinte leestem a székről, másrészt a szélütés kerülget — azt a keserves szakramentumát!!!

A kormány és azon belül kedves Orbán Viktor most már valóban ISTEN-t játszik?

Tudnotok kell, hogy én már FELGYÓGYULTAM egy daganatos betegségből, nyertem 1-2 csatát a gonosz ellen! Ezért aztán végletekig undorítónak tartom ezt a hazudós görényt, és azt, hogy aki idősebb az egyszerűen.. HALJON IS MEG?!

Amiért mondom ezeket: ‘Az Orbán-kormány egyre mélyebbre süllyed az embertelenségben: Megerősített sajtóinformációk szerint hiába válik elérhetővé Magyarországon is 15 új, fejlett onkológiai gyógymód, szakmai források szerint csak 75 éves korig fogja kifizetni az egészségpénztár.




Orbán Viktor nyíltan és egyértelműen azt üzeni az idősebb generációknak, hogy rájuk már nincs szükség, nekik nem jár a gyógyulás, az egész életen át befizetett adót pedig nagyon szépen köszöni, majd elkölti stadionra és sertéstelepre…  

 

…megengedhetetlen, hogy 75 év felett nem jár az új kezelés a rákos betegeknek, a megfelelő kezelés megtagadása egy rákos betegtől egyenlő a halálos ítélettel!!!
Vagy csak én gondolnám így? .. Kétlem! Mennyien vagytok még kedves embertársaim, akik ugyanezt gondolják? Egy megosztással ugyan kérem mutassuk már meg nekik! Egy igaz magyar nyugdíjas: Sz. Jutka

 

Kérjük ossza meg, ha önt is felháborítja ez a döntés!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top