Politika

Mészáros Lőrinc legutóbbi nyilatkozata minden jóérzésű magyar embert felháborított: “Igen, vagyonos ember vagyok, mert irigykedés helyett én..”

hirzona24.com

Tegnap tettük közzé a hírt, hogy A Forbes szerint megtörtént az elkerülhetetlen és a kormánnyal igen közeli kapcsolatot ápoló stróman, Mészáros Lőrinc lett a leggazdagabb magyar hazánkban.




A hivatalos bejelentés után sorra interjúvolták meg őt, ahol hatalmas léptékű vagyonosodásának okáról kérdezték. Mészáros Lőrinc nemes egyszerűséggel ennyit válaszolt az ezzel kapcsolatos kérdésekre:
“Igen, vagyonos ember vagyok, mert irigykedés helyett én mindig is azon törtem az agyam, hogy miből tudnék pénzt csinálni.

Ez egy hosszú és tudatos folyamat volt, amire nem sok ember agya van berendezkedve. Nem úgy mint az irigysége, hiszen irigykedni mindig könnyebb mint cselekedni.” – tette hozzá Mészáros Lőrinc.




– Önök mit gondolnak szavairól?




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top