Politika

Elkezdhetünk komolyan aggódni Orbán Viktor vészjós mondatain! – Megmutatjuk, mire készül!

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Korábban már az Ellenszél is írt arról, hogy Putyin kétes utalása vészjósló a magyarok számára, hiszen azt a kormányfőnek címezte.




Idézzük fel, mi volt ez:

Az orosz elnök szerint néhány év múlva, egyes Kelet-Európai országok rájönnek majd, hogy jobb az EU-n kívül.

Valamikor 2028 határán Kelet-Európa egyes országai a gazdasági fejlődés olyan szintjére jutnak majd el, amikor már nem kapnak szubvenciókat és különféle támogatásokat az európai büdzséből, hanem fizetniük kell majd, mint Nagy-Britanniának. És nem vagyok benne biztos, hogy nem jut majd eszükbe ugyanaz, mint magának Nagy-Britanniának

– vetítette előre a jövőt Putyin.

 

Orbán Viktor a mai Kossuth Rádiónak adott interjújában úgy fogalmazott:

„Ki fog derülni, képesek vagyunk-e megállni a saját lábunkon. Beleugrik a majom a vízbe”

 

Mit jelenthet ez a mondat?

 




Vajon eljött a pillanat, hogy a keleti nyitás már nemcsak az együttműködési lehetőségek felkutatását jelenti az EU-n kívül, hanem magában foglalja a nyugati zárást is? Esélyes, hogy már nem Orbán családtagjai az egyedüliek, akik a saját lábukon akarnak állni, hanem a miniszterelnök Magyarországot is megpróbáltatná?

 

Orbán az orosz elnöknek elpanaszolta, hogy Budapestet elvesztette a Fidesz. Most kell résen lennünk, mert lehet, hogy a kormányfő megijedt, és még a következő választások előtt előrehozná a szakítást az európai közösséggel!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top