Politika

Lecsaptak a nyomozók a fideszes képviselőre: ocsmány korrupciós ügyekkel vádolják F.P-t

Képünk csak illusztráció, amely egy előállítást ábrázol.

Rács mögé dugták azt a fideszes képviselőt, akit Boldog István jobbkezeként ismertünk. A Budai Központi Kerületi Bíróság összesen 5 emberrel szemben rendelt el kényszerintézkedést 2019. november 29-én: 4 fő került letartóztatásba, 1 fő pedig – a terhelt mozgását nyomon követő technikai eszköz alkalmazásával – bűnügyi felügyelet alá – tudta meg az Index.




Először a torokszentmiklosi.hu számolt be arról, hogy kemény vádakat hoztak fel F.P-vel szemben, aki jelenleg törökszentmiklósi fideszes képviselő, Boldog István egyik legnagyobb bizalmasa.

 

A Fővárosi Törvényszék Sajtóosztálya az alábbi tájékoztatást küldte meg a lapnak:

“Tájékoztatjuk, hogy az F. P. ellen hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő büntetőügyben a Budai Központi Kerületi Bíróság 2019. november 29-én – a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélye miatt – egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A rendelkezésre álló adatok szerint a terhelt megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy több Településfejlesztési Operatív Programmal kapcsolatos pályázatnál irányított, jogellenesen befolyásolt közbeszerzéseket elnyert vállalkozóktól – mint a pályázatok elbírálásában döntési folyamatra ráhatással bíró hivatalos személy – jogtalan haszonra tett szert.”

 

Az Index úgy hiszi, hogy F.P. azonos Fehér Petrával, aki a Szolnok megyei közgyűlés korábbi alelnöke, jelenleg megyei közgyűlési tag, Törökszentmiklóson pedig fideszes képviselő Fehér Petra. A Fidelitasból indult, majd Boldog István asszisztenseként, illetve kampányfőnökeként dolgozó Fehér az elmúlt évek szinte összes szalagátvágásán ott állt Boldog István mellett.

 

Az elszámoltatás elkezdődött, vagy fideszes köröket sértett F.P. és társai? Akárhogy is, eggyel több bűnöző politikus kerülhet rács mögé…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top