Politika

Eldobod a klaviatúrát: Varga Judit megnevezte azt a politikust, aki Európa alakítója lehet

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

A magyar igazságügyminiszter interjút adott a Weltnek, és ebben azt mondja: Európában két politikus képes jövőt felvázolni Európa számára. Mielőtt továbbmennénk, érdemes rögtön leszögezni, hogy magyar miniszteri minőségben, egy külföldi lapnak mindenféle alapot nélkülözve nyilatkozta ezt Varga.




A két politikus szerinte Macron francia elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

 

Az interjúban Varga Judit visszautasította, hogy a kormány ellenőrizné a sajtó túlnyomó részét, szerinte “optikai csalódásról” van szó, mert az internetes portálok nagy része a rendszert bírálja. A Fidesz csupán a médiaegyensúlyt igyekszik megteremteni, a sajtó pedig piaci alapon működik.

 

Az interjúból kiderül: a miniszter a jövőben sem tartja elkerülhetőnek az ütközéseket az EU-val, és azt nem tudja elfogadni, hogy Magyarországot minden konkrétum nélkül, csak úgy, pellengérre állítsák.




Ha valaki kételkedett volna abban, hogy az új miniszter egy beszélő Orbán-bábu, elég ezeket a kijelentéseket szemügyre vennie…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top