Politika

Lévai Anikó ritkán szól, de akkor ütőset: sokáig fogjuk emlegetni Orbánné mai kijelentését

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Lévai Anikó, a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke a gasztronómiai magazin és a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) A piac konyhája című székesfehérvári konferenciáján úgy fogalmazott:




„Kincs van a birtokában annak, akinek földje van, azonban aki tudja, hogyan kell megművelni a földet, a túlélés zálogát tartja a kezében.”

 

Az bizony tény, hogy ha valaki, akkor az Orbán-család (beleértbe a tágabb rokoni kört is) tudja, mit jelent kincset birtokolni. A megművelés is egészen jól megy nekik, pontosabban a megműveltetés a napszámosaikkal.

 

Nagy kincs, de nem feltétlenül az ő nevükön, hivatalosan lehet, hogy nem is az ő birtokukon, de attól még a kincs kincs marad. Ki más érezhetné át jobban ennek a birtoklásnak az eufóriáját, mint a first lady?

Korábban Lévai Anikó saját magát úgy definiálta: “én egy egyszerű háziasszony vagyok.”




 

Nagyon úgy tűnik, hogy olyan háziasszony, aki nagy kincsen üldögél…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top