Egyéb

Miért kell a tört szoftver, ha van lehetőség letölteni ingyeneset és tisztát?

Sokan úgy gondolják azok közül akik nem szeretnének pénzt kidobni egy szoftverre mert csupán csak 1-2 alkalomra van szükségük rá és ezért feleslegesnek érzik a pénzük kidobását, hogy azt csak fizetett szoftverek esetében érhetik el méghozzá úgy, hogy egy tört szoftvert töltenek le kétes eredetű oldalakról. Ám ezzel csak az a gond, hogy ezen oldalakon általában előszeretettel rejtenek el vírusokat is a program kódban haszonszerzés céljából. Így a gyakorlatilag ingyen letöltött szoftver valóban ingyen van de nagy fejfájást is okozhat ha azt a gépünkre feltelepítjük.

 

Itt jönnek képbe az ingyenes verziók vagy a demok. Ám bár egy DEMO szoftver közel sem tudja azt ingyen nyújtani mint az eredeti verzió, de sok szoftver esetében jellemző a 14 napos próba idő melyben a program szinte teljes körűen fut a gépünkön. De rengeteg ingyenesen használható szoftver, játék, app is található az interneten, erről nagyon sokan megfeledkeznek. Sőt! Nem is gondolnánk számokban kifejezve mennyi. Például itt van ez az újonnan létrejött DWN letöltő oldal melyen csak szoftverekből több mint 4 ezer található rajta! Igen, ezek csak szoftverek, ingyenes programok, melyeket ingyen letölthet bárki és ingyen is használhat.

 

Minden program, játék, szoftver, képszerkesztő program, alkalmazás ingyen letölthető a DWN.HU oldaláról!

 

Ami nagyon sok előnyt is hordoz magában. Például elsősorban nem károsítunk meg senkit azzal, hogy nem vásároltuk meg a szoftvert tőlük, mert ugyanis egy ilyen szoftverbe rengeteg pénz, energia és munka megy bele míg egy cég ezt piacra tudja dobni, ezt egyébként tükrözik egyes szoftvereknek az árai is. Másodsorban, nem kell az innen letöltött dolgoktól félnünk, hogy netalántán a forrás kódjába vírust tettek és ez bonyodalmakat okozhat a későbbiekben.

 

Egy szó mint száz: ha lehet ingyen, akkor miért kockáztatnánk, kétes eredetű programokkal? Mindenkinek jó, mindenki nyer vele. Tehát: DWN.hu !




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top