Politika

Tízmilliót ajánlanak annak, aki kompromittáló bizonyítékot ad Orbán galádságairól

Forrás: MTI – Szecsődy Balázs

A Hustler magazint kiadó Larry Flynt (ismertebb nevén a pornópápa) évekkel ezelőtt egész oldalas hirdetést jelentetett meg a Washington Postban, amelyben 10 millió dollárt ajánl annak, aki olyan információt szolgáltat, amivel meg lehet buktatni Donald Trumpot.




Ugyan az Ellen szerkesztőségéből egyikünk sem pornópápa, (tudtommal) mégis arra a következtetésre jutottunk, hogy felajánlunk 10.000.000. azaz tízmillió magyar forintot annak, aki segít lebuktatni Orbán Viktort, amint törvénytelen dolgot hajt végre, szexuálisan megaláz valakit, vagy bármi olyasmit tesz, ami a büntető-törvénykönyvbe ütközik, és ezért a tettéért megfosztják hivatalától.

 

Így tehát nem érvényes semelyik, következmény nélküli cselekedete, amely fölött Polt Péterék szemet tudnak hunyni, kizárólag az, amely elkerülhetetlenül a bukását okozza.

Igaz, hogy nekünk nincs ennyi pénzünk, de személyes garanciát vállalok arra, hogy ha valaki egy ilyen bizonyítékot eljuttat hozzánk, ami által Európa egyik legkorruptabb vezetője és Magyarország rákfenéje eltűnik a közéletből, egyetlen nap alatt összekalapozom ezt az összeget!”

 

Orbán Viktor mindent megtett annak érdekében, hogy a nyilvánvaló galádságai miatt ne kelljen szembenéznie az igazságszolgáltatással. Ha pedig lapul a mélyben valami, amiért valóban felelősségre vonható, annak napvilágra kell kerülnie, és ha ehhez egy ilyen felajánlásra van szükség, akkor mi nagyon szívesen eleget teszünk neki.

 




A képi- és hanganyagokat, dokumentumokat, leleplező tartalmakat az [email protected] e-mail címre várjuk. Amennyiben elektronikusan nem továbbítható bizonyítékkal rendelkezel, kérjük, jelezd ezt az e-mailben, hogy találjunk más módot az átvételére.

Jabronka Richárd

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top