Politika

Ekkorát még sosem égett Orbán: mindenki visszautasította a Fidesz ajánlatát

Pestibulvar.hu

Február 16-ra tűzte ki az időközi országgyűlési választást a Fejér megyei 4. számú választókerületben a Nemzeti Választási Bizottság (NVB), ahol a helyi választók az októberben Dunaújváros polgármesterévé választott jobbikos Pintér Tamás utódjáról dönthetnek majd. Pintér 2018 áprilisában az országgyűlési körzetet nyerte meg, majd idén októberben a polgármesteri posztot is elhódította a Fidesztől.




 

Az országgyűlési képviselőség és a polgármesterség összeférhetetlen, így Pintér október 28-i hatállyal lemondott az előbbiről, ezért kell majd időközi választást tartani. A jelölt is meg van, Pintér asszisztense, a szintén jobbikos Kálló Gergely indul a parlamenti helyért. Nem sok idő van a választásig, a Fidesz azonban még mindig nem tudott jelöltet állítani,

MERT AKIT MEGKERESTEK, AZ MIND VISSZAUTASÍTOTTA AZ AJÁNLATUKAT!

 

A Fidesz helyben olyan, a kormánnyal szimpatizáló, a szakmájában elismert civilt keresett, aki nem köthető a kormány eddigi döntéseihez. Tekintélyes intézményvezetőkre gondoltak, ám a kiszemeltek egyike se vállalta a jelöltséget – nyilatkozta a Népszavának Dorkota Lajos a Fidesz választókerületi vezetője.

Hiába, ma már nem divat nyíltan Fideszesnek lenni, pláne nem olyan körzetben, ahol egymás után két választást vesztettek el. Az intézményvezetők pedig -ha valóban komoly szakmai munkát végeznek- már messze el akarják kerülni, hogy fideszesnek tekintsék őket, és elveszíthessék állásukat. Lassú, de tartós erózióra számíthatnak Orbánék.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top