Politika

Eskütétel közben porig oltotta Orbánt a DK új képviselője, Kövér teljesen kiakadt

Pestibulvar.hu

Hétfőn letette parlamenti esküjét a DK új képviselője, Sebián-Petrovszki László. A politikus azért került az Országgyűlésbe, mert dr. László Imrét, a párt korábbi képviselőjét az önkormányzati választáson a XI. kerület polgármesterének választották. Sebián, miután elmondta az eskü hagyományos szövegét, egy olyan sort fűzött hozzá, amivel sikerült totálisan megaláznia Orbánt. Azt mondta, idézzük:




“MINDEN TÖREKVÉSEMMEL AZON LESZEK, HOGY HELYREÁLLÍTSUK A KÖZTÁRSASÁGOT, ÉS ÚJ DEMOKRATIKUS ALKOTMÁNYT ADJUNK A HAZÁNAK!”

 

Kövér láthatóan nem örült a dolognak, bele is vágott a szavába, a fideszes képviselők pedig hangosan felmordultak és zúgolódni kezdtek. Orbán sajnos nem tartózkodott a teremben, de egész biztosan nem fog tetszeni neki, hogy a DK új képviselője totális bohócot csinált belőle ország-világ előtt.

 

A videót itt megtekinthetik:

Sebián-Petrovszki László eskütétele az Országgyűlésben

"Minden törekvésemmel azon leszek, hogy helyreállítsuk a Köztársaságot, és új demokratikus Alkotmányt adjunk a Hazának" -ezekkel a szavakkal egészíti ki Sebián-Petrovszki László eskütételét az Országgyűlésben. Kövesd élőben, és oszd meg!🇹🇯🇪🇺

Közzétette: Demokratikus Koalíció – 2019. december 2., hétfő

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top