Egyéb

Megszólalt Lévai Anikó: sikerült az év egyik legbotrányosabb kijelentését tennie

Pestibulvar.hu

Konferenciát tartott csütörtökön a Magyar Konyha magazin “Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) A piac konyhája” címmel. Az eseményre meghívták Lévai Anikót, Orbán Viktor feleségét is, aki egyébként a magazin szerkesztőbizottságának az elnöke. Lévai, nem törődve vele, hogy saját egzisztenciája okán csúnyán megaláz több millió magyar embert, olyanokat mondott, mint hogy




„KINCS VAN A BIRTOKÁBAN ANNAK, AKINEK FÖLDJE VAN, AZONBAN AKI TUDJA, HOGYAN KELL MEGMŰVELNI A FÖLDET, A TÚLÉLÉS ZÁLOGÁT TARTJA A KEZÉBEN.”

 

Ő már csak tudhatja, neki ugyanis valamiért pont akadnak ilyen földjei. Övé pl. több szántó a legendássá vált Orbán-féle hatvanpusztai majorság környékén. Tudják, ez az a birtok, amiről nemrégiben derült ki, hogy használatba vevője hamarosan akár még egy atomtámadást is átvészelhetne benne, miután egy kiterjedt bunkert kezdtek el ott építeni a földbe. De persze egy ilyen csodálatos, puritán asszony nem érheti be ilyen apróságokkal, nem hiába állnak a családjának és családja kiterjedt cégbirodalmának további különböző luxusvillák, kastélyok, szállodák és birtokbirodalmak a rendelkezésére.

 

Természetesen talán sosem jutott volna el idáig ez a csodálatos asszony, ha bevallotta volna, milyen vagyonos ember, nem véletlen, hogy ő azt szokta hangoztatni, hogy “csak egy egyszerű háziasszony”. Nyilván az, hogy máshogy fordulhatna elő, hogy csak úgy berepült egy gasztronómiai magazin szerkesztőbizottságának az elnöki székébe. Elvégre megesik az ilyesmi az egyszerű, hétköznapi háziasszonyoknál.




Lévai szerint persze nem csak ő járt jól az utóbbi években, szerinte a magyar vidék is hatalmas fejlődésen ment keresztül. Ezt azzal a mondattal igyekezett alátámasztani, hogy “egyre több nemzetközileg elismert étterem van Magyarországon”.

Ő MÁR CSAK TUDJA, BIZONYÁRA MEGFORDULT MÁR A FÉRJÉVEL NAGYJÁBÓL AZ ÖSSZES ILYEN ÉTTEREMBEN. HA MÁSHOL NEM, HÁT A KARMELITA GUNDELJÉBEN BIZTOSAN.

 

Ez a drága asszony azt is elmondta, szerinte egy-egy étterem színvonalának „alfája és omegája” az alapanyagok minősége. Szerinte mialatt 10 éve – mit ad Isten, épp a baloldali kormányok idején – külföldről kellett behozni a jó minőségű húst és alapanyagokat, ma már ezek a hazai kínálatban is elérhetők. Ő már csak tudhatja, neki minden bizonnyal telik rá. A nagy sikermámorban azért reméljük nem felejti el, hogy hárommillió magyarnak – köztük nőknek és gyerekeknek – olyannyira nem telik, hogy sokan már annak is örülhetnek, ha egyáltalán néhanapján jut hús az asztalukra – legyen szó bármilyen minőségűről.

DE NE LEGYÜNK ROSSZINDULATÚAK: KÍVÁNJUNK JÓ ÉTVÁGYAT ÍGY AZ ÜNNEPEK TÁJÉKÁN ENNEK A FANTASZTIKUS ASSZONYNAK!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top