Politika

Orbán bevallotta: fideszesek után nyomoz az ügyészség

Pestibulvar.hu

Nem tudta tagadni tovább Orbán a most kibontakozóban lévő újabb Fideszhez kapcsolódó botrányt, a parlamentben szembesítették az üggyel, egy azonnali kérdéssel.




 

Mint mi is megírtuk, letartóztatták Fehér Petrát, a Szolnok megyei közgyűlés korábbi alelnökét, aki jelenleg megyei közgyűlési tag, Törökszentmiklóson pedig fideszes képviselő. Fehér Petra Boldog István asszisztenseként, illetve kampányfőnökeként dolgozott, az információk szerint megkerülhetetlen volt, ha a térségben uniós pályázatokról volt szó.  A kérdésre Orbán, hogy igaz-e az értesülés, a következő választ adta:

“HOGY AZ ÉRINTETTEK KÖZT VANNAK FIDESZESEK? IGEN!”

 

Többet nem volt hajlandó mondani az ügyről, arra hivatkozva, hogy nem a kormány dolga a nyomozás, és folyamatban lévő ügyről van szó. Így azt sem tudhattuk meg, hogy végül Boldog István ellen is kiállítják-e az elfogató parancsot, vajon ki kell-e majd adni az ő mentelmi jogát is, mint Simonka Györgynek.




Úgy tűnik, az intézményesített korrupció már olyan szintet ért el a Fideszben, ami már lassan-lassan túl nő Orbánon, és nem tudja tovább megfékezni a helyi kiskirályokat, akik nem csak a Fidesznek, hanem saját maguknak is lopnak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top