Politika

Bajban Mészáros: Az ügyeit vizsgálja a korrupciós hivatal!

fuggetlennemzet.hu

Mészáros Lőrinc 1 milliárd dolláros vagyonával felkerült az amerikai Forbes magazin dollármilliárdoslistájára – adtuk hírül mi is. A magazin minden dollármilliárdosról készít egy rövid, 3-4 pontos bemutatást is. Róla ezt írták:




1. Mészáros Lőrinc 1990-ben Orbán Viktor miniszterelnök szülővárosában, Felcsúton alapított egy kis gázszerelő céget.
2. Orbán a településen létrehozta a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, és Mészárost megtette elnöknek
3. Az üzletember cége, a Mészáros & Mészáros Kft. komoly építőipari szereplő lett a magyar kormánytól kapott megbízásoknak köszönhetően.

 

Megnéztük a miniszterelnök barátjának első nyertes közbeszerzéseit. Több dolog közös bennük: valahogy mindig úgy alakult, hogy könnyen gurultak hozzá a forintok.




 

Az első közbeszerzések furcsaságaival mi is foglalkoztunk egy hosszú cikkben. A korrupciókutatással foglalkozó Corruption Research Budapest (CRCB) most a Forbes-idézetek apropóján nézett utána Mészáros Lőrinc meggazdagodásának, konkrétan a vállalkozó közbeszerzéseken való részvételének.

Forrás: Index | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top