Politika

Hidegen hagyja a Fideszt a gyermekvédelem ügye – Bojkottálták a bizottsági munkát

MTI Fotó: Kovács Tamás

Szél Bernadett független képviselő szerette volna a fóti gyermekváros ügyét az Országgyűlés népjóléti bizottsága elé terjeszteni,




DE ERRE ESÉLYE SEM VOLT, MIVEL A FIDESZES KÉPVISELŐK EL SE MENTEK A BIZOTTSÁGI ÜLÉSRE.

 

A független képviselő azt javasolta volna az ülésen, hogy a kormány azonnali hatállyal állítsa le a Károlyi István Gyermekközpontnak nevezett gyermekvárosban gondozott speciális szükségletű gyerekek gondozási helyének megváltoztatására irányuló eljárásokat, tehát ne költöztessék el őket.

 

Szél szerette volna elérni, hogy a bizottság tárgyalja újra az ügyet, és helyezzék hatályon kívülre a gyermekváros elköltöztetéséről szóló, nem nyilvános kormányhatározatot, valamint biztosítsa a kormány a központ megfelelő működéséhez szükséges forrásokat.

A gyermekváros mellett kiálló képviselőnő a Népszavának azt mondta,

BOTRÁNYOSNAK TARTJA, HOGY A FIDESZT ENNYIRE HIDEGEN HAGYJA A GYERMEKVÉDELEM ÜGYE.

 




Valamint hozzátette azt is, hogy Kövér László házelnökhöz fog fordulni, hogy megkérdezze, mit szól a Fideszesek munkamoráljához, akik el se mentek az ülésre.

 

A gyermekváros elköltöztetéséről szóló határozatot, mivel a parlament őszi ülésszaka a jövő héten véget ér, valószínűleg már csak februárban próbálhatja meg Szél újból a bizottság elé terjeszteni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top