Politika

Itt a Fidesz nevetséges magyarázata arról, hogy miért Mészáros nyerte a 750 milliárdos beruházást! + Videó!

fuggetlennemzet.hu

Szombaton reagált a Fidesz arra a hírre, hogy a Szerbiába vezető Budapest-Belgrád vasútvonalat két kínai cég konzorciumi partnereként Mészáros Lőrinc vasútépítő cége újíthatja fel becslések szerint körülbelül 750 milliárd forintért.




 

– Itt nem a tulajdonosi háttéren van a hangsúly. hanem a cégek felkészültségén és azon a vállaláson, amit a beruházás érdekében tesznek – mondta az RTL Híradójának Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Tehát Mészáros Lőrinc cége szakmai alapon vehet részt a gigantikus közbeszerzésben.

 

Érdekes egyébként, hogy a beruházást elsőként, Kínában bejelentő Szijjártó Péter külügyminiszter Hidvéghivel ellentétben eltitkolta, hogy ki nyerte el a tendert. Mindössze annyit mondott, hogy kínai-magyar közös konzorcium lett a befutó.

 

 




Forrás: 24.hu




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top