Politika

Orbán ellen kezdett el dolgozni a Fidesz?

fuggetlennemzet.hu

Az MSZP szerint Orbán-ellenes paktumot kötött a Fidesz Brüsszelben azzal, hogy a nagyobbik magyar kormánypárt képviselőit is sorai között tudó Európai Néppárt megegyezett a liberális frakcióval.

 
Ujhelyi István, az MSZP alelnöke, európai parlamenti képviselő szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, ennek a “háttéralkunak” köszönhetően lett a jobboldali Antonio Tajani lett az Európai Parlament új elnöke, de a paktum ennél jóval többről szól. A szerződés ugyanis olyan kötelezettségeket tartalmaz, amelyek egyértelműen szembefordulnak Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya eddigi Európa-ellenes politikájával és szándékaival – értékelt.

 

Ezek alapján a Fidesz vagy felhagyott az értelmetlen szabadságharcával és végleg letette a fegyvert, vagy megtagadja saját kormányát – fogalmazott a képviselő.

 

A közleményben Ujhelyi István felszólította a Fidesz képviselőit, hogy tegyék egyértelművé viszonyukat a liberálisokkal kötött paktumhoz és tegyék egyértelművé azt is, hogy támogatják-e az abban megfogalmazottakat.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top