Politika

Megindult a hajsza az “Ördög ügyvédje” ellen – bosszúra szomjazik Orbán

Fotó: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Bár Orbán az önkormányzati választások után egy békülékenyebbnek mutatkozó hangnemet ütött meg, a felszín alatt már javában dolgoznak a bosszúálláson. Orbán már régen, kamerákba bemondta, hogy




“NE FIGYELJENEK ODA ARRA, AMIT MONDOK, EGYETLEN DOLOGRA FIGYELJENEK, AMIT CSINÁLOK”.

 

Amit pedig csinál, azt látjuk: házszabály módosítás, parlamenti törvény módosítása, ellenzéki képviselők jogainak megvonása, önkormányzati mozgástér csorbítása, az ügyészség suisztematikus használata a hatalom érdekében.

 

Nem tudják megemészteni a Borkai-botrányt, ami fellebbentette a fátylat a keresztény mázzal bevont NER valódi működéséről, a prostikormányzásról, az orgiákról és tivornyákról. A bosszút pedig már forralják az ügyészség üstjeiben, Polt Péter pedig kavargatja a fortyogó fekáliát. A kvázi kormány-közlönyként működő Magyar Nemzet meg is írta hol tartanak: hamis vád és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért hamarosan meggyanúsíthatják az „ördög ügyvédjét”, akiről a lap annyit ír, hogy nem magányos “elkövető”, hanem több személy egy ellenzéki párthoz közelálló körből. Tehát,

NEM AZOK ELLEN NYOMOZNAK, AKIK A LOPOTT KÖZPÉNZBŐL KURVÁZNAK, HANEM AZOKAT, AKIK KIDERÍTETTÉK ÉS LEBUKTATTÁK ŐKET!

 

De érthetetetlen a dolog, mert mi abban a hamis vád, hogy a videón Borkai jól láthatóan kap el egy fiatal hölgyet hátulról, telibe? Mi a rágalmazás abban, hogy Rákosfalvy unott egykedvűséggel néz a kamerába, miközben alsóbb szinten kényeztetik?

A VÉGÉN MÉG KIDERÜL, HOGY BORKAI ÁLDOZAT, AKIT MEGERŐSZAKOLTAK!

 




Orbán belül őrjöng. El tudjuk képzelni, hogy miként emészti fel darabról-darabra a lelke megmaradt részét a tehetetlen düh, hogy most neki tettek keresztbe. De ez a düh még merevebbé, még keményebbé teszi. Pedig tudjuk, hogy a nagy viharokat nem a kemény tölgyek, hanem az alkalmazkodni képes nád éli túl.

 

Orbán hamarosan törni fog.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top