Politika

Magyarország 2019: Gumikesztyűt, lázmérőt, vécédeszkát kér karácsonyra a Szent János Kórház!

fuggetlennemzet.hu

A budapesti intézmény karácsonyi adománygyűjtést indított a Facebookon, és közzétett egy listát azokról a fogyóeszközökről, amelyekre a leginkább szükség van.

 




Az adományokat december 1. és 24. között várják, amelyeket a főbejáratnál elhelyezett szekrényben lehet elhelyezni.

 

“Összegyűjtöttük osztályainkon a hiányzó fogyóeszközök listáját, melyet folyamatosan frissítünk”
– olvasható a közösségi oldalon létrehozott esemény leírásában. A lista igen hosszú: a legtöbb osztályon gumikesztyűre, hőmérőre és pelenkára van szükség, de aki tud, adhat vérnyomásmérőt, kézfertőtlenítőt vagy éppen evőeszközöket is.

 

A gyerekosztályon szükség van kicsiknek való pizsamára, fénymásolópapírra és mosószerre is, de szívesen fogadnak például popsitörlőt és zuhanycsaptelepet is.

 

A kardiológiai osztályon elsősorban a hajléktalanok ellátásához szükséges eszközök hiányoznak: lehet adni meleg ruhát, cipőt vagy éppen tisztálkodáshoz szükséges dolgokat is. A szervezők azt írják, akinek módjában áll, komplett osztályok hiánylistáját “örökbe fogadhatja”.

Forrás: ATV




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top