Politika

Orbán Ráhel: Remélhetõleg a gyermekem olyan tehetséges politikus lesz mint a nagyapja…

fuggetlennemzet.hu

Hosszú ideje már, hogy nem hallatott magáról Orbán Ráhel, aki mostanában visszavonulva a politikátólés a tanítástól egészséges kis leány gyermekeit neveli.

 




Azonban a tegnapi nap megtörte a csendet és a Magyar narancsnak adott interjújában ismét sikerült olyat nyilatkoznia, ami rengeteg magyar embernél verheti ki a biztosítékot. Szavait változtatás nélkül idézzük tõle:

 

“Köszönöm kérdésüket, jómagam és a gyerkõcök is nagyon jól vannak. Próbálom kiélvezni a GYES elõnyeit, kifejezetten öröm itthon lenni, a munkától kicsit elvonulva és csak a gyerekneveléssel foglalkozni. A kérdésükre válaszolva nem, jelenleg nem tervezünk újabb gyereket, azonban késõbb lehet szó egy harmadik csemetérõl, aki remélhetõleg fiú lesz és olyan tehetséges politikust nevelhetünk belõle mint a nagyapja, ez egy régóta dédelgetett álmom.” – nyilatkozta Orbán Ráhel.

Forrás: Fem3cafe.me




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top