Politika

Olyan kijelentést tett az Fidesz EP-képviselője, amit még mi se nagyon tudunk feldolgozni

MTI-fotó: Szájer József

A Fideszt az elmúlt években egyre több támadás érte azokért a döntésekért, melyeket meghoztak. A demokratikus rendszer folyamatos leépítése miatt, az unió elindította Magyarországgal szemben a 7-es cikk szerinti eljárást, melynek a Sargentini-jelentés adott alapot.

 
 

Ebben megfogalmazták, hogy a magyar kormány korlátozza a tudományos élet szabadságát, a véleménynyilvánítás szabadságát, az igazságszolgáltatás és más intézmények függetlenségét, a sajtószabadságot; korrupció és összeférhetetlenség jellemzi politikájukat, valamint, az alkotmányos és a választási rendszer megfelelő működése sincs biztosítva.

 

 

Ezen jól alátámasztott ‘kritikákat’ a kormány egyszerűen azzal hárítja el, hogy ez csak a migránspárti erők alaptalan támadása, annak ellenére, hogy korábban Orbán Viktor is elismerte már, hogy illiberális demokráciát épít.

Most pedig Szájer József, a Fidesz EP-képviselője kijelentette a Magyar Nemzetnek adott interjújában, hogy:

 
 

“Az én politikai nemzedékem, Magyarország,

A FIDESZ EURÓPÁBAN MA A SZABADSÁG MEGSEMMISÍTÉSÉNEK LEGFŐBB AKADÁLYA.

 

 

A szabadság ellen támadó globalista erőknek ma mi vagyunk a legfőbb célpontja. Talán nem véletlenül. Ezért én is azt üzenem, mi is azt üzenjük nekik, a timmermansoknak és folyton új formában reinkarnálódó, hétfejű sárkányhoz hasonlatos hazai rajongóiknak, hogy: mi sem. Mi sem megyünk sehová. Maradunk. A küzdelem a szabadságért folytatódik.”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top