Politika

Eltűnt Orbán felesége

Pestibulvar.hu

Gyanúsan magányos fotót posztolt a kormányfő 24-e alkalmából.




 

Ha új nap, akkor új Orbán Facebook-poszt. A miniszterelnök a hónap összes napján valami új tartalommal kedveskedik követőinek a közösségi oldalán. 24-e sem volt kivétel, ezúttal természetesen a családjával posztolt egy képet, pontosabban a három unokájával, akik az ölében ülve, láthatóan kényelmetlenül feszengve várták, hogy elkészüljön róluk a híveknek beállított kép. (Érdekesség, hogy a képen tartózkodó vizsla egy szfinx nyugalmával viselte a fotózkodást.)

 

A nagy családi idillnek némiképp azonban ellentmondani látszik, hogy egyvalaki látványosan lemaradt a fotóról:

LÉVAI ANIKÓNAK SZEMLÁTOMÁST NYOMA VESZETT.

 

Hogy vajon a konyhában robotolt-e, amikor készült a kép, vagy valami más elfoglaltsága akadt, az egyelőre nem derült ki. Nem először fordul elő azonban, hogy kimarad a családi fotózásból, az utóbbi időben egyre kevesebbszer lehetett őt látni a különböző, a miniszterelnök szűk családjáról a nyilvánosságnak szánt képeken. Hogy vajon megjelenik-e még az ünnepek alatt, az a következő néhány napban kiderül.

 

Itt megtekinthető Orbán unokás fotója:

24. Áldott, békés karácsonyt kívánunk // We wish you a blessed Christmas!

Közzétette: Orbán Viktor – 2019. december 24., kedd




 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top