Politika

Máris repülhet a 23 éves államtitkár: Orbán páros lábbal rúghatja ki a nyilatkozata után

Pestibulvar.hu

Hiába módosítottak még törvényt is miatta, szélsebes véget érhet a 23 éves Rácz Zsófia, a nemrég munkába álló ifjúságpolitikai helyettes államtitkár karrierje, miután a 444 kiderítette, hogy nyáron egy amerikai podcast adásban azt nyilatkozta, hogy




OROSZORSZÁG NAGYOBB FENYEGETÉST JELENT EURÓPÁRA NÉZVE, MINT A TERRORIZMUS.

 

Ezzel lényegében totálisan ellentmondott minden riogatásnak, amivel a Fidesz az utóbbi években szédíteni próbálta a magyar nyilvánosságot. A műsorvezető felvetésére, hogy a terrorizmus, Irán vagy Oroszország jelent-e komolyabb fenyegetést, Rácz azt mondta, idézzük:

“HA KÜLSŐ BIZTONSÁGI KOCKÁZATOKRÓL BESZÉLÜNK, AKKOR OROSZORSZÁGOT KELL, HOGY MONDJAM. MERT LÁTTUK, AHOGY OROSZORSZÁG A DEZINFORMÁCIÓT, MINT STRATÉGIA HASZNÁLJA, HOGY KÁOSZT OKOZZON AMERIKÁBAN ÉS EURÓPÁBAN. EZ OLYAN FAJTA FENYEGETÉS, AMITŐL LEGINKÁBB NEM FÉLNÜNK KELL, HANEM FELKÉSZÜLNI RÁ.”

 

A műsorvezetőt meglephette a magyar kormány propagandájával szöges ellentétben álló válasz, mert vissza is kérdezett, hogy Rácz tényleg Oroszországot látja-e problémásnak. Rácz erre megerősítette, hogy igen.

Itt megtekinthetik az érintett részt:

 

 




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top