Politika

Végleg elárulták a magyar szabadság ügyét a nemzet egykori nagy rocklegendái

Forrás: Orbán Viktor - Facebook

Színt vallottak.




 

Demjén Ferenc koncertjét tartották a Papp László Sportarénában. Az eseményen Orbán is megjelent, sőt még egy fotót is sikerült összehoznia a megjelent előadóművészekkel. Így került egy fotóra

DEMJÉN FERENCCEL, BALÁZS FECÓVAL, KÓBOR JÁNOSSAL ÉS ZÁVODI JÁNOSSAL.

 

Ha bárkinek szúrja a szemét, hogy a szabadság egykori vándorainak, a nemzet rocklegendáinak mára szemlátomást az égvilágon semmi gondjuk nincs azzal, hogy egy képre kerüljenek a legújabb magyar zsarnokkal, nem tudjuk hibáztatni érte, a mi gyomrunk is felfordult. Ezek az emberek egykor abból csinálták meg a népszerűségüket, hogy lázadtak a rendszer ellen. Az a rendszer ellen, ami az igazság tagadására és a szabadság elfojtására építette magát. Időskorukra a lázadásból láthatóan nem maradt semmi, mára csak az elvtelen talpnyalás, a szolgalelkű pénzhajhászás maradt.

Kiállásuk elmaradása különösen akkor ordító, amikor a mellettük vigyorgó zsarnok épp azon ügyködik, hogy törvénybe foglalja a kultúra einstandolását. Normális embernek ettől felfordul a gyomra, normális ember nemet mond az ilyen “művészekre”. Aki ezentúl egy koncertjükre is elmegy, az annyit is ér.

 

Itt megtekinthető a miniszterelnök émelyítő posztja:




Szabadság vándorai

Közzétette: Orbán Viktor – 2019. december 30., hétfő

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top