Politika

Ez kicsapja a biztosítékot: újabb trükköt eszeltek ki Fideszék, amivel az embere zsebéből a sajátjukéba teszik a lóvét

hirhugo.hu

Tegnap írtunk arról, hogy milyen új trükkel szedik ki Fideszék a nyugdíjasok zsebéből a pénzt, nem kellett egy napot se várni, újabb rafináltságra derült fény. Orbánék az áram árával is bindzsizenk és persze ezzel is a felcsúti gázszerelő haver jár jól.

 




 

Annak ellenére, hogy az energia hordozók világpiaci ára folyamatosan csökken, a magyar emberek rezsije öt éve változatlan. Bár januártól a lakossági áram termékára csökken, de ebből a lakosság semmit nem fog érezni.

 

 

Figyelj, most jön a trükk: a szakértők szerint napokon belül megjelenhet a hálózatkarbantartási díj emelése – írja a Népszava. Ez azt jelenteni, hogy míg a lakosság számára a rezsi várhatóan nem csökken, jövőre jobban megéri áramszolgáltatónak lenni.

Szerencsés egybeesésnek élheti ezt meg Orbán Viktor felcsúti haverja Mészáros Lőrinc, akinek Opus cégcsoportja éppen idén év végén szerezte meg a Titász tiszántúli áramhálózatot.

 

 

Gál Miklós Opus-vezérigazgató a Mátrai Erőmű eladása kapcsán még karácsony előtt elmondta, hogy az erőmű eladása ellenére továbbra is jelen lesznek az energiaiparban, például „nagy fantáziát látnak a hálózatüzemeltetésben”.

 

 

Egyébként a  nem lakossági ügyfelek, hanem főként kis fogyasztású cégek és közintézmények számára szóló „egyetemes” szolgáltatásban az áram ára 14,5 százalékkal nő – ez az áram csökkenő tőzsdei árával összevetve élesen ellentmond a költségkövető díjmegállapítás elvének.

 




 

A Népszava által megkeresett elemzők szerint ez „lényegében csak egy, a hazai vállalkozásoknak szóló, kedvezőtlen, versenyképesség-rontó gesztusként értelmezhető az Orbán-kormány részéről”.

 

 

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék milyen trükkel veszik majd ki az embere zsebéből a pénzt és teszik azt a felcsúti haver zsebébe, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, nekik csak a saját vagyonosodásuk a fontos.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top