Politika

Ezt üzeni Gyurcsány a magyaroknak: 2020 a felkészülés éve lesz arra, hogy leváltjuk ezt a kormányt

hirhugo.hu

Boldog új évet kívánok mindenkinek! 2020 a felkészülés éve lesz. Felkészülünk arra, hogy leváltjuk ezt a kormányt. Leváltjuk, és létrehozzuk a szabad, európai és demokratikus Magyarországot. A Magyar Köztársaságot!- írj az ellenzéki vezető Facebook oldalán




 

A Demokratikus Koalíció elnöke az új év első napján egy hírlevélben is összegezett és a jövőbe is tekint. Gyurcsány Ferenc azt írja, “érdemes egy kicsit visszatekinteni, hogy mi minden történt velünk, mielőtt az új esztendőbe vetjük magunkat”. Szerinte a tavalyi év nem csak a DK-nak, hanem az országnak is fontos éve volt.

 

“Érdemes belegondolni, hogy ha 2019 többek között a DK és az ellenzék közös sikereiről szólt, akkor mit tartogathat a hazánknak 2020. Nyugodtan mondhatom, hogy a DK ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta 2019-ben”

A DK vezetője a Facebook oldalán azt írja, hogy a mai többség elbukik. Mert szembemegy az értelemmel, az alapvető emberi vágyakkal, hitekkel, akarattal. Ezt diktálja a történelmi normalitás rendje.




 

Mert akik megerőszakolják a történelmet, bukni fognak. Akik meg értik, győzedelmeskednek.  Mi az értők oldalán állunk.  Köszönöm nektek, hogy velünk voltatok 2019-ben is. Boldog új évet!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top