Politika

Matolcsy támadása Orbán ellen: a Fidesz miatt drágák a lakások!

kép: nol.hu

Orbán megállíthatatlanul csúszik lefelé a lejtőn. Legyőzhetetlenségének mítosza teljesen eltűnt, pártja zúgolódik, egymás után veszíti el az időközi választásokat a Fidesz, de most egy olyan embere támadta be a kormányfő politikáját, akiről ezt senki sem gondolta volna.




MÁR MATOLCSY GYÖRGY IS DURVÁN NEKIMENT ORBÁN POLITIKÁJÁNAK! A JEGYBANKELNÖK SZERINT A FIDESZ MIATT DRÁGÁK A LAKÁSOK!

 

A Magyar Nemzeti Bank elnöke a novekedes.hu-ra írt cikkében arról ír, hogy a Fidesz kormány 2014-ben elindított lakáspolitikája már indulásakor több sebből vérzett, mivel kizárólag a keresletet erősítette, a kínálatot nem, ráadásul nem volt felelős állami gazdája, sem megvitatott és kiérlelt stratégiája és féloldalas eszközöket alkalmazott. Az intézkedéseket nem hangolták össze a területpolitikával, a közlekedési fejlesztésekkel, az építőipar és az építőanyag-ipar beruházásaival, valamint a szakképzéssel. Matolcsy szerint a Fidesz lakáspolitikája nem zöld, csak a tulajdonszerzést tartja megoldásnak és nem ad esélyt a bérlésnek, valamint nem vett figyelembe egyetlen jó nemzetközi példát sem.

MATOLCSY GYÖRGY NYÍLTAN LEÍRJA: „A KUDARC EGYÉRTELMŰ.”

 

A jegybankelnök még azt is hozzáteszi, hogy a Fidesz által létrehozott lakáspolitikai és ingatlanpiaci helyzet egyenesen fenntarthatatlan. Az ugyanis, hogy kizárólag csak a kevés lakás mellett csak a keresletet élénkítették, oda vezetett, hogy




2014 ÓTA ORSZÁGOSAN 104 SZÁZALÉKKAL, BUDAPESTEN PEDIG 184 SZÁZALÉKKAL NŐTTEK A LAKÁSÁRAK. ÉS EZÉRT MATOLCSY SZERINT A FIDESZ A FELELŐS!

 

Kíváncsian várjuk, vajon mit szól ehhez Orbán Viktor, aki ennél sokkal kisebb kritikákat sem szokott elviselni a saját embereitől…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top