Politika

Luxus óvóhely épül Orbánék birtokán! A fecsegő kormányhivatalnál fejek hullhatnak!

Pestibulvar.hu

Ritka dolog, hogy egy kormányzati intézmény leplezze le az Orbán család erősen titkolt gazdagodását, de most pontosan ez történt. Korábban már megírtuk, hogy az Orbán család hatvanpusztai birtokán hatalmas építkezés zajlik, amiről Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő drónfelvételek alapján kiderítette, hogy nagyjából 1000 négyzetméternyi területet vájtak ki a földből. A honatya hónapokig sikertelenül próbálta megtudni, mi is készül ott, majd hosszas huzavona után a Fehérvári Járási Kormányhivatal természetvédelmi osztálya azt a tájékoztatást adta, hogy az óriási ingatlan egy egyszerű portaépület lesz. Erről persze mindenki tudta, hogy hazugság, hisz




MILYEN PORTA AZ, AMI 1000 NÉGYZETMÉTERES ÉS JELENTŐS RÉSZÉT A FÖLD ALÁ ÉPÍTETTÉK?

 

Ám a hivatalos válasz akkor is válasz, ha egyébként nehezen hihető. Ám most homokszem került a hazugsággyár gépezetébe, mert a járási kormányhivatal természetvédelmi osztálya után az építési osztály is válaszolt Hadházy-nak és ők egészen mást mondanak! Valószínűleg a két hivatali részleg elfelejtett egyeztetni, mert

AZ ÉPÍTÉSI OSZTÁLY SZERINT ORBÁNÉK MAJORSÁGRA ÉS KIEGÉSZÍTŐ ÉPÜLETEIRE KAPTAK ENGEDÉLYT. EZT EDDIG TITKOLTÁK!

 

A legújabb fejleményt kiposztoló Hadházy Ákos szerint ez csak első olvasásra kevésbé meredek és kínos, mint az eredeti „porta” verzió, mivel valószínűleg ez is hazugság. Hisz mint írta:

NAGYON NEHÉZ ELKÉPZELNI, HOGY MIT KERESNEK EGY MAJORSÁG KIEGÉSZÍTŐ ÉPÜLETEI A FÖLD ALATT.

 

A majorság mai jelentése egyébként mezőgazdasági gazdálkodási központ, egy nagyobb gazdaság, mezőgazdasági üzem, rendszerint a településen kívül, a hozzá tartozó földekkel, ahol gazdasági épületek (istállók, magtárak) és más építmények, esetleg lakóházak vannak.




 

A hatvanpusztai birtokot nemrég még Mészáros Lőrinc bérelte Orbán Viktor apjának cégétől, amit tavaly végelszámolással megszüntettek, de előbb az ingatlan kikerült a vállalkozásból, mivel Orbán Győző lényegében megvette azt saját magától. Ezután kezdődött az építkezés.

 

Hadházy Ákos most már csak azt szeretné megtudni a kormányhivataltól, hogy mikor adták ki az építési engedélyt, illetve hogyan lehetséges, hogy az építkezés során az egyik műemléki védettségű épületet lebontják?

 




A képviselő egyébként arra tippel, hogy

A „MAJORSÁG” KÉT LUXUS KÚRIA LESZ, EGY NAGY GARÁZZSAL, ÉS WELLNESS KÖZPONTTAL A FÖLD ALATT, AMI AKÁR KÉNYELMES ÓVÓHELYKÉNT IS ÜZEMELHET…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top