Politika

Újabb luxus-fideszes bukott le, hiába akarta elrejteni a vagyont

Kép forrása: origo.hu

Balatoni, 200 négyzetméteres, úszómedencés révfülöpi nyaralóban tudja Kocsis Máté kipihenni az országgyűlési munka fáradalmait, miközben a




100 MILLIÓS INGATLAN NEM SZEREPEL A VAGYONNYILATKOZATÁBAN!

 

24.hu megtudta, hogy ez azért lehetséges, mert az ingatlan Kocsis Máté felesége, Kocsisné Márkus Szilvia kizárólagos tulajdonában van. A Fidesz frakcióvezetőjének házastársa, aki két állami cégben is pozíciót tölt be, a tulajdoni lap szerint 2014-ben vásárolta meg a két szomszédos telek egyesítésével létrejött 1100 négyzetméteres területet, ahova 2017-ben építettek fel üdülőt.




 

A lapnak Kocsis Máté elmondta, hogy a nyaraló szerepel feleségének vagyonnyilatkozatában, felesége örökségéből és családi segítséggel építették fel, ami végül 97 millió forintba került. Az ügyben nincs bűncselekménynek vagy szabálysértésnek nyoma. Az ügyben csak az a furcsa, hogy szinte mindenkiről, aki a Fideszben valamilyen pozíciót betölt, előbb-utóbb kiderül, hogy vagy ő, vagy közvetlen családtagja rendelkezik valamilyen luxus-ingatlannal, ami hétköznapi mértékkel elérhetetlen másoknak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top