Politika

Interjúban árulta el Tarlós, hogy mitől rettegnek a Fideszben

Forrás: MTI/Kovács Attila

Több érdekes gondolat is olvasható a Tarlós Istvánnal készült Magyar nemzet interjúban, ezek legtöbbje várospolitikai, infrastrukturális kérdésekről szól Azonban az utolsó kérdésére adott válaszából kiderül, hogy mitől is fél a Fidesz, illetve személyesen ő is a következő választáson.




 

A kérdés konkrétan a Fideszben ma központi kérdésnek számító témára vonatkozott, arra a 4-500 ezer elsőválasztónak a szavazási hajlandóságára, akik 2022-ben már az urnához járulhatnak.

 

„Nagyon fontos kérdés ez.

RIASZTÓ, HOGY A MOMENTUM, AMELY MÖGÖTT GYAKORLATILAG SEMMILYEN TELJESÍTMÉNY NINCS,

pillanatnyilag a legveszedelmesebb és leggátlástalanabb álláspontot képviseli az említett sorskérdések tekintetében, miközben külhonban is lobbizva, ‘megszállva’ az egyetemeket és az online térben messze megelőzve a kormánypártokat jelentős és erős hatást gyakorol a velük egyébként nem azonos szellemű fiatalokra is.” mondta a volt főpolgármester.




 

A válaszból kitűnik, hogy mennyire foglalkoztatja ez a kérdés a Fidesz magasabb köreit, és hogy ennek ellenére mennyire nem értik a problémát, és mennyire tehetetlenül állnak előtte.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top