Politika

Győzött a diktatúra: a győriek végleg nemet mondtak a demokráciára

Pestibulvar.hu

A szavazatok 84 százalékos feldolgozottságánál behozhatatlanná vált Dézsi Csaba András, a Fidesz győri polgármesterjelöltjének előnye. Ezzel hivatalosan is véget ért a belpolitikai válság, ami Borkai Zsolt lemondásba torkolló szexbotránya után robbant ki Győrben, a Fidesz az újra kiírt választást is megnyerte.




DÉZSI JELENLEG 56 SZÁZALÉKON ÁLL, AZ ELLENZÉK KÖZÖS JELÖLTJE, POLLREISZ BALÁZS 39 SZÁZALÉKON.

 

A hírek szerint Pollreisz telefonon már gratulált is a Fidesz jelöltjének. Az eredmény annyiban nem meglepő, hogy Dézsi régóta főszereplője Győr közéletének, a helyi szívcentrum létrehozójaként nagy ismeretsége és beágyazottsága van a városban. 25 éve önkormányzati képviselő is, annak idején még a szocialista Balogh József polgármester alpolgármestere is volt. A kampányban egész ügyesen pozicionálta magát, már-már ellenzékinek mutatta magát a bukott Borkai Zsolttal és érdekkörével szemben, feltehetően ez is hozzájárulhatott a győzelméhez.

 




Bármilyen népszerű is legyen azonban a városban Dézsi, a győriek végső soron nemcsak a város, hanem az ország, a magyarság jövőjéről is döntést hoztak ma. Úgy tűnik, teljesen megfelel nekik, ha diktatúrában kell élniük. Szemlátomást még mindig nem sikerült rájönniük, hogy nincs két Fidesz, csak az Orbán- és Borkai-féle Fidesz létezik. Mindazok, akik a kormánypárt színeiben indulnak a választáson,

NEM EGY KONZERVATÍV, JOBBOLDALI PÁRTOT, HANEM A MAGYAR DEMOKRÁCIA ÉS JOGÁLLAMISÁG VÉGÉT TÁMOGATJÁK.

 

De nemcsak kormánypárti oldalon nem ismerték fel még mindig sokan, hogy fideszesnek lenni már rég nem egyenlő azzal, hogy az ember jobboldali/konzervatív érzelmű, hanem az ellenzékiek közül is akadt ilyen. A kampányhajrában pl. kisebb botrányt okozott, amikor az általában ellenzéki megszólalásairól ismert Lovasi András zenész is kiállt a “Fidesz” (értsd: a diktatórikus állampárt, vagy más nevén Orbán Viktor) jelöltje mellett. Erről bővebben itt írtunk.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top