Politika

Lovasi András elárulta az ellenzéket: még mindig nem érti, hogy nincs két Fidesz

Forrás: Dr. Dézsi Csaba András - Facebook

Ma tartják a megismételt polgármester-választást Győrben, amit azért kellett kiírni, mert a szex- és korrupciós botrányba keveredett Borkai Zsolt korábban lemondott a mandátumáról. Bár egyelőre a részvételi adatok azt jelzik, hogy az érdeklődés elmarad az októberitől, szemlátomást vannak, akiket a mostani választás még jobban fel is csigázott, mint az előző. Lovasi András, a máskor egyébként ellenzéki megszólalásairól ismert zenész pl. úgy döntött, beszáll a kampány véghajrájába. Bár mindenki arra számított, ha már ezt teszi, akkor legalább a demokratikus ellenzék jelöltje mellett áll ki, Lovasi mindenkit elárult, amikor bejelentette,




HOGY Ő INKÁBB A FIDESZ JELÖLTJÉT TÁMOGATJA.

 

"Nálad tényleg nem lehet jobb semmi" (Lovasi András – Kiscsillag)

"Nálad tényleg nem lehet jobb semmi" (Lovasi András – Kiscsillag)Légy❤️es támogasd Te is szavazatoddal január 26-án Dr. Dézsi Csaba Andrást‼️

Közzétette: Dr.Dézsi Csaba András – 2020. január 25., szombat

 




Lovasi úgy fogalmazott, Dézsi Csaba András személyében “egy rendkívül segítőkész, okos, toleráns embert ismert meg, egy igazi nagybetűs Orvost”. A zenész szerint

“HA MINDEN POLITIKUSUNK ILYEN LENNE, EGY SOKKAL JOBB VILÁGBAN ÉLNÉNK, FÜGGETLENÜL ATTÓL, MILYEN SZÍNŰ A ZÁSZLÓ, EZÉRT AMIKOR MEGKÉRT ERRE A KIÁLLÁSRA, EGYBŐL IGENT MONDTAM, HISZEN MINDEN IGAZ, AMIT ÁLLÍTOTTAM.”

 

Lovasi azt is hozzátette, hogy ő alapvetően nem Fidesz-szavazó, utálja ezt a rendszert, amiben él, ugyanakkor azzal sem ért egyet, hogy “mindenre lőni kell, ami a túloldalon mozog”.




 

Mindez akár szép gondolat is lehetne, ha egy másik rendszerről, egy másik országról beszélnénk. De Magyarországról beszélünk, Orbán Magyarországáról, a NER-ről, ami módszeresen ellehetetleníti a tisztességes politikai versenyt, ami kiüresíti a magyar demokráciát és jogállamot, ami fasiszta módon uszít a hátrányos megítélésű társadalmi csoportok ellen, és mindezt van képe úgy előadni, mintha még ő ülne az erkölcsi magas lovon, és ő képviselné a keresztényi erkölcsöt. Nehéz eldönteni, hogy Lovasi vajon tényleg ennyire naiv-e, hogy nincs tisztában azzal, milyen rendszerben él, vagy tudatosan árulja el az ellenzéket.

 

Üzenjük neki, ha esetleg az előbbiről lenne szó: nincs két Fidesz. Bármilyen ember is legyen Dézsi Csaba András, ha képes egy antidemokratikus, rasszista, fasiszta rendszert építő párt jelöltjeként elindulni a választáson, bebizonyítja, hogy ő sem több a deákné vásznánál. Ő maga is csak egy ugyanolyan aljas, romlott ember, mint főnöke, Orbán Viktor. És ezért nem támogatást, hanem csak megvetést érdemel.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top