Politika

A DK keményen eligazította Orbánt: ne nyavalyogjon, hanem tegye a dolgát

hirhugo.hu

A DK egy közleményben keményen eligazította az EU-ban igen csúnyán leszerepelt Orbán Viktort:




 

Orbán Viktor arra panaszkodik, hogy a következő hét évben a tervek szerint jóval kevesebb uniós pénzt kaphat Magyarország, mint eddig.

Orbán talán már el is felejtette, hogy egy miniszterelnöknek éppen az a dolga, hogy ilyen helyzetekben képviselje a hazája érdekeit. Gyurcsány Ferenc 2005-ben miniszterelnökként az alku utolsó éjszakáján is 1 milliárd euró  – mai árfolyamon 330 milliárd forint – többlettámogatást harcolt ki Magyarországnak.

 




A Demokratikus Koalíció kiváncsian várja, hogy Orbán Viktor képes-e elérni azt, amit Gyurcsány Ferenc elért; jelentősen emelni a Magyarországnak járó uniós támogatásokat. Nem dulifuli sirámokra és sértődött nyavalygásra van szükség, hanem munkára!

 

Ez az igazi hazafiság, nem a műmagyar melldöngetés. Ha Orbán Viktornak valóban vannak még szövetségesei és befolyása Európában, ahogy azt a propagandamédia állítja, akkor biztos nem esik nehezére elérni, hogy a tervezett támogatás jelentősen nőjön. Ugye?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top