Politika

Az ellenzéki párt összefoglalta Orbán gazdaságpolitikáját: adókedvezmény a multiknak, világrekorder áfa

hirhugo.hu

Az Orbán-kormány adóparadicsommá tette hazánkat a multik számára. A nagyvállalatok rengeteg pénzt keresnek, de alig adóznak, miközben a bérből és fizetésből élőket világrekorder 27 százalékos áfával sújtják a kormánypártok-írja az MSZP a közleményében




 

A Fidesz minden téren a multik oldalára állt, hiszen a munkavállalókat kizsigerelő rabszolgatörvény és a forint tudatos gyengítése is csak ezeknek a cégeknek kedvez, ugyanakkor a munkavállalóknak többet kell dolgozniuk azért a bérért, ami hónapról hónapra kevesebbet ér.

 




A kormány nem szolgálhatja ki továbbra is hatalmas kedvezménnyel a nagyvállalatokat, miközben a magyar dolgozók egy emberként követelik a tisztességes fizetéseket, mivel nekik jut a legkevesebb bér a visegrádi országok közül.

A multiknak végre nagyobb arányban kell részt venniük a közteherviselésből, ezért az MSZP olyan javaslatokat nyújt be a jövő évi költségvetéshez, amely a munkavállalók érdekeit helyezi a középpontba és nem a nagyvállalatokét.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top