Politika

Karácsony kiakadt: a kormány egyszerűen lenyúlja a programomat

hirhugo.hu

“Rég volt ekkora húzása Orbánnak” – értékelte a miniszterelnök taktikai lépését az ellenzék.




 

Múlt héten jelentették be, hogy a kormányzati Budapest-politika szakmai műhelyeként Fürjes Balázs irányításával jön létre és működik a Budapest Fejlesztési Központ (BFK), amelynek vezérigazgatója Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) korábbi vezetője lesz.

 

Vitézyt Karácsony Gergely a BKK élére szerette volna visszacsalogatni, a tárgyalások állítólag már annyira előrehaladottak voltak, hogy Vitézyt részletekbe menően beavatták közlekedéspolitikai elképzeléseikbe. Majd Vitézy ezzel a tudással átigazolt a kormányhoz,  és a Budapest Fejlesztési Központot (BFK) vezeti.

Karácsony a HVG-nek azt mondta:”a kormány egyszerűen lenyúlja a programomat”.
Budapest főpolgármestere szerint a Fidesz tudja, hogy az elveszített fiatal értelmiségieket csak egy modern város víziójával és ahhoz illő személyiségekkel lehet visszacsalogatni, és ez volt az első lépés ezen az úton.




 

Ellenzéki vélemények szerint rég volt Orbánnak ekkora húzása, hiszen a Budapest-politikai szakmai műhely felállításával elcsenték Karácsonytól a főváros fejlesztésének témáját, miközben a főpolgármester fölé emelték Vitézyt, valamint a főváros és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárt, Fürjes Balázst. Sikeres lavírozással ők néhány éven belül akár a Fidesz új jelöltjei is lehetnek a városvezetői posztokra.

 

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesznek nincs programja, mert faképnél hagyta őket az értelmiség, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, már Karácsony programját kénytelenek lopni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top