Politika

A DK megüzente a CÖF-nek, hogy miről írogassanak levelet Ferenc pápának

nyugatifeny.hu

Tökéletes villámreakció.




Beszámoltunk róla, hogy a kamucivil fideszes zombiszervezet, a CÖF nyílt levélben fordult Ferenc pápához, hogy a katolikus egyházfő átkozza ki Niedermüller Pétert, Erzsébetváros DK-s polgármesterét.

 

A legnagyobb ellenzéki párt szóvivője máris reagált a blőd fideszes akcióra, és jobb tippeket adott a CÖF-nek, hogy Niedermüller helyett milyen ügyben forduljanak Őszentségéhez.

 




Idézzük Barkóczi Balázst:

Nyílt levél a CÖF-CÖKA vezetéséhez

 

Tisztelt Fideszes Álcivilek!

Mint az a sajtóból tudomásomra jutott, Önök Őszentségéhez, Ferenc pápához fordulnak Niedermüller Péter szavai miatt, hiszen mint írják, „a Corpus Iuris Canonici és a II. Vatikáni Zsinat szellemiségében valljuk, hogy a krisztushívők mindnyájan részesévé váltak Krisztus papi, prófétai és királyi feladatának, és közöttük egyenlőség uralkodik méltóságuk és cselekvésük tekintetében.”

 

A Demokratikus Koalíció szóvivőjeként a fentiekkel mélységesen egyetértek, ezért kérdezem Önöket, hogy mikor fognak a Szentszékhez fordulni Bayer Zsolt miatt, aki Őszentségét többször is „demens vénembernek”, illetve „küldött és megvett” Soros-ügynöknek titulálta?




 

Kérdezném továbbá, hogy mikor hívják fel a magyarországi keresztény közösség védelmében a Szentszék figyelmét azokra a felebarátaikra, akik Niedermüller Péternek – valószínűleg a keresztényi szeretet jegyében –

döglött patkányt küldtek,

illetve azokra az eltévelyedett lelkekre, akik a Fidesz által szervezett „gyűlöletellenes” tüntetésen újságírókat zaklattak és lökdöstek, valamint magukból kikelve „b**inak” és „kö***gnek” nevezték az ellentüntetőket?

 

Mennyire tartják keresztényi cselekedetnek, amikor egy Önökhöz közelálló tévécsatorna riportere, a Pesti Srácok újságírója olyan jelvényeket osztogat, aminek felirata – „Fehér, heteroszexuális keresztény vagyok” – viselőjének nemi identitására és származására utalva a legsötétebb vészkorszakot idézi, az így megbélyegzett, majd megsemmisített ártatlan milliókat?

 

Hívő emberként úgy gondolom, hogy a magyarországi keresztény közösséget továbbra sem Magyarország legeurópaibb pártjától kell megvédeni, hanem azoktól, akik legbensőbb magánügyüket, saját hitüket nem a Krisztussal való belső párbeszédben, hanem politikai ellenfeleik lejáratásában vélik megélni.

 

Róluk mondta azt Ferenc pápa még 2014-ben a La Repubblicának, hogy:

„Velem is előfordul: ha egy klerikális áll előttem, azon nyomban antiklerikálissá válok. Nem szabadna, hogy a klerikalizmusnak bármi köze is legyen a kereszténységhez. Az első, aki megtanította ezt nekünk, Szent Pál volt, aki elsőként fordult a pogányokhoz, a más vallásban hívőkhöz.”

 

Felebaráti szeretettel:




Barkóczi Balázs

a Demokratikus Koalíció szóvivője

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top