Politika

Dobrev Klára: Európai minimálbér nélkül a magyarok lesznek Európa szegényei!

nyugatifeny.hu

Valódi konzultációt indított a DK képviselője, hogy nyomást gyakoroljon az európai döntéshozókra.




Magyarország odáig csúszott a lejtőn az Orbán-kormány alatt, hogy már a visegrádi országok között is nálunk a legalacsonyabb a minimálbér – derült ki tegnap az Európai Bizottság legfrissebb statisztikáiból.

 




A magyarok már nem csak a nyugat-európaiakra vagy az osztrákokra nézhetnek irigykedve, hanem a lengyelekre, csehekre, szlovákokra is – írja erről Dobrev Klára.

 

Az Európai Parlament magyar alelnöke szerint ha nem sikerül elérnünk az európai minimálbér bevezetését, akkor még sokáig

a magyarok lesznek Európa szegényei

– főleg, ha ez az Orbán-kormány képességein múlik.

 




“A DK a legeurópaibb pártként nem véletlenül képviseli az Európai Egyesült Államok tervét: csak egy közös, erős Európa tudja garantálni, hogy egyformán járjon az európai fizetés és nyugdíj minden európai polgárnak, nekünk, magyaroknak is!

 

Azért indítottam konzultációt az európai minimálbérről, hogy Orbán Viktornak is, és az EU-nak is megmutassam: a magyarok támogatják az európai minimálbér bevezetését.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top