Politika

Gréczy Zsolt egyszer már durván kiosztotta a most Karácsonnyal kekeckedő riporternőt (+videó)

nyugatifeny.hu

Ilyen okítást még nem kapott.




Nem most kezdte a szakmát a Karácsony Gergellyel a kedd esti élő műsorban kötekedő, de végül önmagából majmot csináló “riporter”, Mészáros Kata.

 

A hölgynek már a DK-s Gréczy Zsolttal is meggyűlt a baja 2018 decemberében, a tévészékházban történt képviselőverés idején.

 

Idézzük a korábbi cikkünket:




Gréczy Zsolt 2018. december 18-án délelőtt arról tartott sajtótájékoztatót, hogy a DK

hivatalos személy elleni erőszak miatt feljelentést tesz

azok után, hogy a közmédia épületében biztonsági őrnek kinéző figurák vadállati módon bántalmaztak országgyűlési képviselőket – akik egyébként teljesen jogszerűen tartózkodtak bent.

 

A sajtótájékoztató után egy magát az MTVA riportereként bemutató provokátornő lépett oda a képviselőhöz, majd elkezdte egy fideszes trollkommentelő színvonalán inzultálni Gréczy Zsoltot.

 

A politikus remek formában volt, csodálatosan leiskolázta a Mészáros Kata nevű nőszemélyt – kiemelnénk szívesen a legjobb részeket, de igazából minden pillanata arany a vitának.

 

Az első pár percben van a sajtótájékoztató hivatalos része, utána szabadul el a pokol. Jó szórakozást!

 




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top