Politika

Így hiszterizálta Orbán a minisztereit – ha kellett, a portástól szerzett információkat

Illusztráció: MTI Fotó: Kiss Gábor

Balog Zoltán békésebb közéletért (is) imádkozik. – írja a nepszava.hu.




Terjedelmes interjút adott Balog Zoltán az Indexnek, ennek egyik sarkalatos pontja volt az a mítosz, hogy Orbán a jó király, aki nincs is tisztában a valóság minden részletével. A miniszterelnöki biztosnak, egykori EMMI-vezetőnek erről éppen ellentétes tapasztalata van.

Orbán Viktor folyamatosan azzal „hiszterizált” engem is személyesen, és más minisztereket is, hogy mindig megvoltak az alternatív csatornái arra, hogy megtudja, mi a valós helyzet egy területen, ahol adott esetben egy minisztériumi jelentés elfedi a hibákat, és kiemeli azokat a tényeket, amelyek az ő igazát támasztják alá.

A miniszterelnök ebben mindig világbajnok volt. Ha kell, a kislánya iskolájának a portásától, alternatív elemző csoportoktól, a roma barátaitól, a főorvostól, egy óvónőtől, a házukon dolgozó kőművestől vagy akár a feleségétől, de mindig begyűjti az információkat. Rengeteg alternatív csatornája van.

 




Ami pedig a jelent illeti, Balog Zoltán a konszolidációért imádkozik, azért, hogy a közélet, a kultúra, a családok világa és az élet többi területe is erkölcsösebb és békésebb legyen. “Én hiszek „a szeretet és összefogás erejében”, ha nem is biztos, hogy ezzel választást lehet nyerni.”

nepszava.hu | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top