Politika

Nem érdekel az egészségügy? Nem baj! 100 migráns áttörésénél is súlyosabb hírünk van!

Kép forrása: EPP

Az Ispos 28 országban végezte el felmérését, melyben vannak olyan adatok, amelyek nem igazán kedveznek a kormánynak.




A megkérdezettek 61 százaléka érezte úgy, hogy rossz irányba halad a saját országa. A leginkább elégedettek, 90, illetve 78 százalékos optimizmussal a kínaiak és a szaúdiak, de rajtuk kívül csak Indiában vannak többségben azok, akik szerint jó irányba tart az ország.

Magyarországon 72 százalékos a pesszimisták aránya.

 

A legtöbben a szegénységet és a társadalmi egyenlőtlenséget tartják komoly problémának, a listán mögötte a munkanélküliség, a bűnözés és a korrupció áll. A lista végén a gyerekkori elhízás és a hitelképesség áll. Utóbbit Európában a magyarok sorolták a legnagyobb arányban a fenyegető problémák közé, nálunk csak Kínában félnek többen emiatt.

Magyarországon 52 százalék sorolta a három legkomolyabb veszély közé a szegénységet, a munkanélküliségtől alig félnek a magyarok.

Az egészségügyi helyzetet a magyarok látják a legrosszabbnak: 76 százalék sorolta a legnagyobb problémák közé.

 




A bevándorlást csak a magyarok 11 százaléka sorolta a három legégetőbb probléma közé, a terrorizmustól pedig csak 2% tart.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top