Politika

Orbán Viktor elengedte a dolgozók és a nyugdíjasok kezét

Ellenzek.net

A világ bajait szívesen megoldaná, most már akár a klímaválságot is, főleg, ha Mészáros Lőrinc költheti el a rá szánt pénz.
 

A zöldpolitikából ugyanis leginkább a zöldhasú érdekelheti az ország első emberét. A magyarokat meg leginkább a közelgő gazdasági válság, amitől meg kellene védeni a családokat. A miniszterelnöktől nem tudta meg senki, hogyan.

 

Annyi derült ki, hogy Orbán Viktor nem tudja, honnan lehetne pénzhez juttatni a magyarokat. Pedig nem bonyolult: nem kell többet lopni. Ha ez nem elég, javasoljuk a nemzeti konzultációkba csomagolt, gyűlöletre költött százmilliárdokat bér- és nyugdíjemelésre fordítani.

A gyűlöletet hagyjuk meg a Fidesznek, a pénzt hagyjuk meg az embereknek. Engedjük el a gyűlölködők kezét, fogjuk meg a magyarokét!

Jakab Péter

forrásSegítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top