Politika

Porig alázták Kövért a parlamentben, rögtön előbújt belőle a kommunista

Pestibulvar.hu

Hétfőn megkezdődött a tavaszi ülésszak a parlamentben, nagy meglepetésre Orbán Viktor szokásával ellentétben nem szólalt fel (bizonyára megrémülhetett, hogy el kellene számolnia a dunaújvárosi vereséggel). Talán jól is járt, hogy nem jelent meg az ülésteremben, az egyik felszólalás alatt ugyanis Hadházy Ákos




BELÓGATOTT EGY MOLINÓT KÖVÉR LÁSZLÓ MÖGÉ, AMIRE AZT ÍRTA, HOGY “STOP PROPAGANDA”.

 

Később egy másikat is belógatott, amire pedig azt, hogy “A MINISZTERELNÖK MAJORSÁGÁT”. Ha Orbán felszólalt volna, közvetlenül mögötte látszottak volna a molinók. Hadházy a következővel indokolta az akciót:

„Kövér László azt akarja, hogy az ellenzéki képviselők a kormány legpiszkosabb hazugságait és hergeléseit, alázásait is csendben, hátratett kézzel, jólfésült szónoklatokkal viseljük el a parlamenti padsorokban. Én ezt nem tudom elfogadni és hiszem, hogy az eddiginél még kevesebb értelme van bent maradni. A karzaton amúgy ugyanúgy megbüntethet K. László, de egyrészt tehet egy szívességet, másrészt a karzaton nem kell úgy tennem, mintha hajlandó lennék részt venni ebben a színjátékban. Nincs befolyásom arra, hogy a Fidesz bábjaként működő ál-Alkotmánybíróság, ál-Számvevőszék, ál-Médiatanács, ál-MTVA, ál-Ügyészség stb. eljátssza, vannak a hatalmat kontroll alatt tartó szervezetek Magyarországon. Egyetlen dologra van ráhatásom: nem játszom el, hogy van valódi parlamentünk és nem játszom el, hogy van a „Parlamentnek” még komolysága vagy tekintélye.”




Kövér annyira kiakadt az újabb molinókon, hogy egyből előbújt belőle a kommunista, és

EGÉSZ NAPRA KITILTOTTA HADHÁZYT AZ ÜLÉSRŐL, ÉS KÖZÖLTE, KÉSŐBB EGYÉB SZANKCIÓKAT IS KI FOG SZABNI ELLENE.

 

Aztán azt mondta, hogy bár a felirat a propaganda megállítását követelte, ő mégis megadja a szót Gyurcsány Ferencnek, aki a következő felszólaló volt. A házelnöktől durván méltatlan megjegyzésre Vadai Ágnes bekiabálta, hogy „Ez mégis milyen megjegyzés? Hogy képzeli a házelnök? Megsérti a Ház méltóságát.”

 

Videó az akcióról:




 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top