Politika

„Stop propaganda!” – ezért a tábláért tiltotta ki Hadházy Ákost a parlamentből Kövér László

szeretlekmagyarorszag.hu

A másik táblára ez volt írva: „A miniszterelnöknek a majorságát!”




 

Amint arról mi is beszámoltunk, a Parlament október 21-i ülésén Hadházy Ákos, az LMP korábbi társelnöke egy táblával lépett az országházi pulpitus elé Orbán Viktor beszéde közben, melyen az állt: “Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott”. Majd elővett egy másikat is, ezen pedig az, hogy: “Stop propaganda, stop korrupció!”




 

A hétfői ülésre újabb táblás akcióval készült a képviselő. Alőbb Stop propaganda-feliratú táblát lógatott Hadházy Ákos Kövér László feje felé, miközben Schanda Tamás (ITM államtitkár) beszélt, ezzel kisebb felhördülést keltve a teremben.

 

Tintásság ügyében pont öntől nem kérünk kioktatást – kezdte reakcióját Dömötör Csaba, aki miközben a 2010 előtti kormányok teljesítményéről beszélt, Hadházy Ákos újabb táblát lógatott be Kövér mögé:

“A miniszterelnöknek a majorságát!”

– olvasható a táblán.




 

Kövér kitiltotta Hadházyt a mai ülésről, későbbi szankcionálásáról pedig tájékoztatja a házbizottságot – jelentette be Kövér.

 

Vissza a Parlamentbe! Ülés 13 órától, előtte egyéb izgalmak…

Közzétette: Tordai Bence – 2020. február 17., hétfő

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top