Politika

Döbbenetes uszítás! Polgárháborús helyzetet készít elő a Fidesz!

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A Fidesz talán legaljasabb húzása, hogy megpróbálnak úgy tenni, mintha ők mondhatnák meg, hogy ki a magyar és ki nem. Pár hete Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő tette helyre parádésan a fideszes Hidvéghi Balázst, miután az kijelentette: az ellenzéki képviselők támadást indítottak a hazájuk ellen, mert gyűlölik Magyarországot. A baloldali politikus akkor gyalázatosnak nevezte, hogy Orbánék megpróbálják kétségbe vonni a velük nem egyetértő politikusok magyarságát, ám úgy látszik, a kioktatás nem volt elég, mert most újabb kirekesztő kijelentés látott napvilágot.




 

A Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, Demeter Szilárd a Pesti Hírlapnak adott interjújában kijelentette:

„VANNAK ÍRÓINK, AKIK MAGYARUL ÍRNAK, DE NEM MAGYAR ÍRÓK.”

 

A förtelmes kijelentés egészen pontosan így hangzott: „Vannak olyan íróink, akik rájöttek, hogy vannak olyan témák, amiket ha megírnak magyarul innen Közép-Európából, és lefordítják bizonyos nyelvterületekre, akkor azok már eladható termékek. Ezek az úgynevezett exportra termelő írók, de nem magyar írók. Csak magyarul írnak, mert nem tudnak más nyelven írni. De nem a magyar olvasókat akarják megszólítani. Ezzel nekem nincs bajom, de úgy gondolom, hogy ezekre az írókra közpénzt nem érdemes szánni.”




A lap újságírója megpróbálta kimondatni a főigazgatóval, hogy kikre is gondolt pontosan, ám

DEMETER SZILÁRD AZZAL BÚJT KI A VÁLASZ ELŐL, HOGY „MOST NEM AKAROK BOTRÁNYT.” VAGYIS PONTOSAN TUDTA, HOGY AMIT MONDOTT, AZ SZÉGYENLETES!

 

Senki se higgye, hogy ez a fajta kirekesztő gyalázkodás véletlen. Orbánék ezzel igyekeznek tartósítani a magyar társadalom szétszakítását, még akár azon az áron is, hogy

EZZEL POLGÁRHÁBORÚS HANGULATOT TEREMTENEK MAGYAR ÉS MAGYAR KÖZÖTT!

 




A Fidesz ugyanis tudja, hogy egyre többen fognak össze ellenük, és ezt mindenáron meg akarják akadályozni. Ezért próbálják úgy megbélyegezni politikai ellenfeleiket, hogy azt mondják rájuk: ők már nem is magyarok. Nem törődnek azzal, hogy ezzel hosszabb távon iszonyatos indulatokat szabadíthatnak el. Orbánnak csak egy a fontos: hogy káosz és gyűlölet legyen az országban, mert amíg ez fennáll, addig ő és pereputtya zavartalanul lophatnak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top