Politika

Novák Katalin azokról a generációkról beszél, akiket szintén eltapos a Fidesz!

Ellenzek.net

A következő generációk jelentik Európa jövőjét – mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár kedden, Brüsszelben, a fiatalok felnőtté válásáról szóló nemzetközi konferenciát megelőző sajtótájékoztatón.




 

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hangsúlyozta, hogy korunk demográfiai kihívásaira csak a gyermekek születése jelenti a megoldást. Úgy látja, hogy a fiatalok általában vágynak családra, sőt, többször nagycsaládra is, ezért nagyon fontos, hogy a fiatalok annyi gyermeket tudjanak vállalni, amennyire csak vágynak.

 

Kiemelte: még mindig nagy különbség van a kívánt és a vállalt gyermekek száma között, nemcsak Magyarországon, de egész Európában is.

Az államtitkár aláhúzta, hogy a magyar kormány nem rábeszélni, vagy akár ösztönözni akarja a fiatalokat gyerekvállalásra, hanem egyszerűen csak meg akarja adni nekik a lehetőséget a családalapításra.




 

Novák Katalin brüsszeli látogatása során találkozott Suica Dubravka demográfiáért és demokráciáért felelős biztossal is.

(MTI) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top