Politika

Magyart csak akkor küldhessenek el a munkahelyéről, ha a külföldiektől már megszabadultak!

Ellenzek.net

Dunaújvárosból, a Vasmű bejáratától üzenem: Nekünk nem a külföldi multik, hanem a magyar családok a stratégiai partnereink!
 

Ma javasoltam a magyar kvóta bevezetését, hogy minden cég minden tíz dolgozójából legalább kilenc magyar legyen!

 

Ma javasoltam az idegenrendészeti különadó bevezetését, hogy azok a cégeket, amik tömegesen foglalkoztatnak külföldieket, büntetőadóval sújtsák!

Ma javasoltam az elbocsátási moratórium bevezetését, hogy magyart csak akkor küldhessenek el a munkahelyéről, ha a külföldiektől már megszabadultak!
 

Nekünk nem a külföldi multik, hanem a magyar családok a stratégiai partnereink!

Dunaújvárosból, a Vasmű bejáratától üzenem: Nekünk nem a külföldi multik, hanem a magyar családok a stratégiai partnereink!Ma javasoltam a magyar kvóta bevezetését, hogy minden cég minden tíz dolgozójából legalább kilenc magyar legyen!Ma javasoltam az idegenrendészeti különadó bevezetését, hogy azok a cégeket, amik tömegesen foglalkoztatnak külföldieket, büntetőadóval sújtsák!Ma javasoltam az elbocsátási moratórium bevezetését, hogy magyart csak akkor küldhessenek el a munkahelyéről, ha a külföldiektől már megszabadultak!

Közzétette: Stummer János – 2020. február 17., hétfő

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top